Hi there, it’s me

Mijn naam is Céline, 30 lentes jong met een grote liefde voor planten (ofcourse), dieren, vintage spulletjes én uiteraard mijn lief!

Desondanks ik geboren en getogen ben in Diest ben ik na mijn studies Architectuur naar Hasselt verhuisd. Samen met Rowan en onze trouwe viervoeters Nora & Arthur, Monthi & Tijger en Billie (onze kleine terrorist) wonen we in een gezellig huisje kort aan het kanaal.

Ik hou van Architectuur en alles wat daarbij komt kijken, maar ik merkte al snel dat ik iets miste in mijn job als architect.

Ik kan uren prullen met plantjes en gezellig kletsen met vriendinnen met een tasje koffie. Pakt dat dat nu net hetgeen is wa ge bij Roots kunt doen hé!

MAAR, Roots is voor mij meer dan een uit-de-hand-gelopen hobby. Roots is voor mij een plaats waar ik jullie met plezier help zoeken naar de perfecte plant(en) voor op dat ene plaatske in de living of kantoor. Een plaats waar ik met plezier achter mijn toogske sta en voor jullie de lekkerste koffie’kes maak! Roots is voor mij (letterlijk) BACK TO MY ROOTS en staat voor het plezier dat ik beleef, elke dag opnieuw.

Ik hoop dat Roots voor jullie een even inspirerende, toffe, gezellige, weet-ik-veel-wat plaats mag zijn als dat het voor mij is!

Liefs,
Céline van bij Roots